Un pui intreg copt in cuptor alaturi de cartofi, fraged, gustos, bine facut....Chiar daca dureaza putin, merita asteptat. Oare ce poate fi mai bun ?
Am spalat puiul dupa ce l-am curatat bine.
Se amesteca cu mana, intr-un bol un pic de unt , condimentele pentru pui si usturoiul presat, apoi se unge puiul cu aceasta pasta..
Sticla de bere o spalam bine iar berea am pus-o in tava in care va fi copt puiul.
Tragem puiul pe sticla, il punem pe tava cu bere in care punem si cartofii bine spalati, dati cu sare grunjoasa si infoliati in staniol.Lasam puiul si cartofii pentru o ora jumate in cuptor ( depinde si de marimea puiului)pina se rumeneste bine.Din cand in cand stropim puiul cu berea din tava.
Cand sunt gata rumeniti , servim puiul transat alaturi de cartofi, mujdei sau salata.
Pofta mare !
1
Nu uitati sa puneti berea la rece....