Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Taiem varza fideluta,dam morcovii pe razatoare,taiem ardeiul fasii,usturoiul feliute si ceapa julien. Calim legumele de mai sus intr-o lingura de ulei,pana s-au inmuiat cat de cat,condimentam cu sare,piper,marar si cimbru. Intre timp taiem pieptul de pui fasii sau felii si le condimentam. Punem legumele calite intr-un vas de yena,deasupra asezam pieptul de pui. Adaugam cateva foi dafin,vinul si putina apa. Acoperim cu capac sau folie de aluminiu si dam la cuptor pentru cca 1h. Dupa 40 de minut,luam folia sau capacul jos.
Pofta Buna !
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola