Pui manastiresc

de Sim0na in Pui, 12 Mar 2013 | 4268 vizualizari

 

Dupa ce am poftit, si am tot poftit... Mai intai la Gaby, apoi la Laurici.. si n-am mai rezistat dom`le! Cat de bun este.. mm... cum sa zic.. este ceva de care nu te saturi!
Din pacate pozele nu-s tocmai reusite, sper sa le refac.

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati mici pulpe superioare pui
  • 1 ceapa
  • 7 ciuperci champignon
  • 100 ml vin alb
  • 5 catei usturoi
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • cimbru
  • 1 mana patrunjel tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui manastiresc:

Pulpele de pui le-am condimentat cu sare, piper si boia iute, si le-am prajit in ulei pe ambele parti, apoi am adaugat o cana de apa si am lasat sa fiarba la foc mic cca 30 minute (eu am folosit un wok).

Intr-o alta cratita am calit ceapa tocata marunt, am adaugat ciupercile toataie feliute si am lasat pe foc pana s-au inmuiat putin ciupercile. Am adaugat vinul si am lasat sa fiarba cca 10 minute. Am adaugat ciupercile peste carne, am adaugat usturoiul pisat, cimbrul si am lasat inca vre-o 10 minute pe foc.

Am amestecat smantana cu patrunjelul tocat, si amestecul l-am pus peste pui. Am lasat sa dea doua clocote si am oprit focul. Am servit alaturi de mamaliguta calda.

Pofta buna va doresc!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui manastiresc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

marcela1979 1

13.03.2013, 06:37

foarte bun

diana_k 1

13.03.2013, 09:06

ianculubita 1

13.03.2013, 09:09

Delicios!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui manastiresc