Pui lipicios cu orez salbatic

de ciripel in Pui, 26 Feb 2013 | 7162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui maricel
  • sucul de la 1 portocala
  • 1 ceashca de bere bruna
  • 2 lg de miere
  • 2-3 catei usturoi
  • putin ghimbir
  • sare, piper, condimente pt pui
  • orez salbatic
  • 2 lg de otzet balsamic sau otzet de mere
  • 1 lg sos soia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui lipicios cu orez salbatic:

Pregatim orezul ca pe pilaf doar ca inainte sa se fiarba de tot se adauga lg de sos soia, se stinge focul si se acopera cu un capac.

Intre timp se taie pieptul fasii, se asezoneaza cu condiment de pui si se pune la calit in putin ulei de masline si un varf de unt.

Pregatim sosul astfel: amestecam mierea cu otetul, sucul de portocale, berea, ghimbirul si usturoiul tocat marunt, punem sare si piper dupa gust apoi turnam totul peste puiul calit si lasam pe foc pana scade si devine ca o pasta lipicioasa.

Se monteaza pe farfurie ca in poza alaturata si se asezoneaza cu putin patrunjel

POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui lipicios cu orez salbatic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez salbatic si basmati, cu piept de pui