Pui lipicios cu orez salbatic

de ciripel in Pui, 26 Feb 2013 | 7476 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui maricel
  • sucul de la 1 portocala
  • 1 ceashca de bere bruna
  • 2 lg de miere
  • 2-3 catei usturoi
  • putin ghimbir
  • sare, piper, condimente pt pui
  • orez salbatic
  • 2 lg de otzet balsamic sau otzet de mere
  • 1 lg sos soia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui lipicios cu orez salbatic:

Pregatim orezul ca pe pilaf doar ca inainte sa se fiarba de tot se adauga lg de sos soia, se stinge focul si se acopera cu un capac.

Intre timp se taie pieptul fasii, se asezoneaza cu condiment de pui si se pune la calit in putin ulei de masline si un varf de unt.

Pregatim sosul astfel: amestecam mierea cu otetul, sucul de portocale, berea, ghimbirul si usturoiul tocat marunt, punem sare si piper dupa gust apoi turnam totul peste puiul calit si lasam pe foc pana scade si devine ca o pasta lipicioasa.

Se monteaza pe farfurie ca in poza alaturata si se asezoneaza cu putin patrunjel

POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui lipicios cu orez salbatic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez salbatic si basmati, cu piept de pui