Pui la punga cu cartofi

de nadina73 in Pui, 8 Oct 2010 | 4812 vizualizari

 

Rapid si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mare 1,7 kg
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 1 punga pt fripturi
  • 1,5 kg cartofi
  • ulei
  • praf de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la punga cu cartofi:

Se curata puiul si se taie in doua, se condimeteaza cu sare piper si vegeta, se pune in punga fara ulei si se prinde cu clema , iar cu o scobitoare se inteapa din loc in loc cu o scobitoare.

Se curata cartofii se taie in 4-6 (depinde cat de mari sant) se pun intr-un vas se condimeteaza cu sare si piper  si praf de usuturoi

Se unge o tava cu ulei dupa care se pun cartofii condimentati si se pulverizeaza cu o pompita ulei pe ei ,iar punga cu pui se pune in mijloc.Se da tava la cuptor acoperita  cu folie de aluminiu (pt a nu se usca prea tare cartofii)pentru 50 minute,dupa care se scoate tava se ia folia de aluminiu si se desface punga. Se taie si se mai da tava la cuptor pentru 20 minute petru a se rumeni frumos.

Se serveste cu mujdei....................nebunie nu alta

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la punga cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Adinacarla 1

08.10.2010, 15:07

gata m-am asezat deja la masa...mai ai si pentru mine

epurasha2bb 1

08.10.2010, 15:22

buuun!

nadina73 1

13.10.2010, 13:29

multumesc mult de tot,nu pot decat sa va las cate un

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu castane la cuptor à la Sylvia