Pui la punga

de rivka in Pui, 28 Feb 2010 | 4107 vizualizari

 

iese foarte fraged asa.

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • o punga pt cuptor
  • paprika
  • sare
  • coriandru
  • chimen macinat
  • piper negru
  • patrunjel uscat
  • ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la punga:

Puiul se spala in apa rece, se unge pe toate partile cu ulei masline si condimentele.Se aseaza in punga pentru cuptor impreuna cu o jumatate de cana de apa.

Se acopera si se da la frigider jumatate de zi sau peste noapte.

Se da puiul la cuptor la cca 175 gr(foc mic) cca 90 minute, cand se introduce la cuptor se cresteaza putin punga cu o foarfeca pt condens la partea superioara.

Am servit cu orez nedecortificat, pastai de fasole si sos de chilli dulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la punga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

mamidesara 1

28.02.2010, 14:45

iese super la punga, intotdeauna! eu ii pun si vin alb si usturoi pisat

ionix 1

01.03.2010, 17:07

ce pui cracit si rumenit frumos

elena1988 1

08.02.2011, 14:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de rosii si usturoi