Sote de pui cu ciuperci

de ela in Pui, 21 Mar 2012 | 7832 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui dezosat
  • 3 fire ceapa verde
  • 200 gr sunculita taraneasca
  • 2 borcane ciuperci taiate
  • 600 gr cartofi
  • 150 ml vin alb
  • 700 ml supa de pui
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri smantana
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 1 lingura unt
  • patrunjel pentru ornat
  • verdeturi italiene
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de pui cu ciuperci:

Ciupercile le scurgem de apa si le punem in putin ulei,apa,sare si piper si le lasam pe foc pana se inmoaie,completand cu apa cand mai este nevoie,sa fie tot timpul lichid peste ele.

Taiem pieptul de pui bucati mai mici si il prajim in ulei si unt pana se rumeneste putin.Scoatem carnea si o pastram la cald.

Ceapa o taiem rondele.Taiem fasii si sunculita.Cartofii ii curatam si ii taiem cubulete.

Punem totul in tigaia in care am prajit carnea si lasam cateva minute pana se rumeneste totul,apoi adaugam vinul si supa si mai fierbem 10minute.Adaugam ciupercile si smantana amestecata cu faina si putina apa,condimentam cu cimbru,sare si piper si verdeturi italiene si lasam pe foc pana se inmoaie bine carnea.Presaram deasupra patrunjel tocat.

Servim cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui cu ciuperci umplute