Pui la cuptor

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 12 Mai 2010 | 3896 vizualizari

 

O reteta traditionala..............si cum altfel putea servit acest pui decat cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • ulei de masline
  • oregano
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor:

Puiul, dupa ce a fost curatat si spalat se condimenteaza cu sare, piper, oregano si pe dinauntru si pe dinafara ,se stropeste cu cateva picaturi de ulei de masline, se pune intr-o tava in care am pus o cana cu apa si se da la cuptor.

Din cand in cand puiul se stropeste cu zeama din tava.Se lasa la cuptor pana cand se rumeneste bine pe toate partile.Dupa ce este gata se scoate din cuptor , se taie in bucati si se serveste cu mujdei de usturoi si mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Bucataras Medi 1

13.05.2010, 21:54

izulika, te rog sa te servesti..................

Bucataras Medi 1

13.05.2010, 21:55

nadina, trimit la pachet.....................

Bucataras Medi 1

13.05.2010, 21:55

elory, spor la bucatareala.......................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de porc cu rosii cherry si ceapa verde