Pui la ceaun

de Constelatialeu in Pui, 29 Iun 2013 | 31196 vizualizari

 

Cum "resedinta mea de vara e la tara" am bagat un pui la ceaun ca sa ne mearga bine.....delicios......

 

INGREDIENTE

  • 1 pui cca 2 kg.
  • 10 rosii
  • 2 ardei grasi
  • 10 capatani de usturoi( mai mici,ca n-au crescut mari)
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la ceaun:

Spalam si transam puiul in bucati mai mici si il punem in tuci cu ulei si 1/2 cana apa. Cat se prajeste puiul spalam rosiile, le curatam de coaja si le taiem mai mari, la fel si cu ardeiul, il spalam si il taiem in bucatele mai mari. Punem rosiile si ardeiul intr-un vas, adaugam usturoiul curatat si potrivim de sare si piper. Cand puiul este aproape gata rasturnam peste el amestecam de rosii si ardei si mai lasam pe foc cca 20 minute.

Se serveste cu mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Krystyan Trendy 1

06.01.2014, 19:27

foarte gustos

Lia_ 1

02.03.2014, 17:59

asta o s-o propun in meniuri si s-o fac vreodata

-Licurici- 1

28.07.2015, 09:25

Ce pofta mi-e!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui la ceaun cu cartofi noi