O mancare de carne delicioasa ,cu un gust special, care noua ne-a placut foarte mult.
Combinatia de arome si gusturile au fost desavarsite.
Incercati si va veti convinge.
Inlaturam pielita de pe pulpe si le taiem in doua.
Condimentam pulpele cu condimentele de pui si le punem intr-o tava unde am pus putin ulei de masline.
Ceapa verde si usturoiul curatate, le taiem marunt.
Deasupra pulpelor radem coaja de lamaie si ghimbirul curatat.
Presaram peste pulpe ceapa verde si usturoiul.
Adaugam vinul in tava si dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade.
Lasam sa se rumeneasca aproximativ o ora, timp in care intoarcem pulpele pe toate partile si le facem cu sosul format in tava.
Am servit pulpele cu pilaf de orez si salata verde.
Pofta mare sa aveti !
1
Razuiti neaparat ghimbirul. Pulpele vor capata o aroma mult mai placuta decat daca il taiati feliute....