Pulpe de pui cu lamaie si ghimbir

de Sidy in Pui, 3 Mai 2013 | 3666 vizualizari

 

O mancare de carne delicioasa ,cu un gust special, care noua ne-a placut foarte mult.
Combinatia de arome si gusturile au fost desavarsite.
Incercati si va veti convinge.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui mari
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 buc ghimbir
  • 4-5 catei usturoi
  • 1 lamaie
  • 100 ml vin alb
  • 2 limguri ulei de masline aromat
  • condimente de pui cu miere si mustar Kotany
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu lamaie si ghimbir:

Inlaturam pielita de pe pulpe si le taiem in doua.

Condimentam pulpele cu condimentele de pui si le punem intr-o tava unde am pus putin ulei de masline.

Ceapa verde si usturoiul curatate, le taiem marunt.

Deasupra pulpelor radem coaja de lamaie si ghimbirul curatat.

Presaram peste pulpe ceapa verde si usturoiul.

Adaugam vinul in tava si dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade.

Lasam sa se rumeneasca aproximativ o ora, timp in care intoarcem pulpele pe toate partile si le facem cu sosul format in tava.

Am servit pulpele cu pilaf de orez si salata verde.

Pofta mare sa aveti !

TIPS-URI

1

Razuiti neaparat ghimbirul. Pulpele vor capata o aroma mult mai placuta decat daca il taiati feliute....

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu lamaie si ghimbir" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

ianculubita 1

03.05.2013, 13:05

Este o bunaciune,stiu gustul pentru ca si eu fac!

Panacris 1

04.05.2013, 19:02

babi5 1

05.05.2013, 18:07

Intradevar trebuie sa fie delicioase nu are cum sa fie altfel ..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu chutney de smochine si ulei de trufe cu garnitura de cuscus cu sofran si menta