Pui intreg pe pat de cartofi fierti si dovlecel

de violeta30 in Pui, 11 Aug 2015 | 2886 vizualizari

 

Din pacate nu am mai reusit sa fac poze finale din cauza micului devorator :))

 

INGREDIENTE

  • un pui intreg
  • 500 gr cartofi fierti
  • 1 dovlecel
  • sare
  • condimente
  • 1 lingura de ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui intreg pe pat de cartofi fierti si dovlecel:

Curatam cartofii de coaja, ii taiem in patru si ii punem la fiert in apa cu sare. Ii lasam la fiert cat sa intre putin furculita in ei. 

Spalam puiul si il ungem cu ulei, sare si condimente, apoi intr-o forma de yena intindem cartofii fierti si dovlecelul cubulete - crud, peste care presaram condimente si sare - daca mai este nevoie.

Asezam puiul peste cartofi si dovlecel, punem capacul vasului si il introducem la cuptor pana se rumeneste bine.

Se serveste cu salata dupa pofta inimii ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui intreg pe pat de cartofi fierti si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

violeta30 1

11.08.2015, 14:42

Din pacate am un mic devorator care ii fac ochisorii melc cand vede puiul

- Andreea - 1

11.08.2015, 15:49

Cam indecenta poza

MotanLaOale 1

12.08.2015, 09:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci