Daca aveti resturi de la pui rotisat prin frigider va propun aceasta reteta ce se face rapid si e tare buna.
Carnea de pui se faramiteaza si se pastreaza deoparte. Folositi si pielea deoarece da un gust bun .
Ceapa o taiem solzisori si se pune la calit intr-o tigaie cu ulei de masline si dafin. Lasam la foc mic sa se inmoaie bine si acoperim cu un capac. Adaugam dupa 5 minute ardeiul gras taiat fasii subtiri Cand ceapa e sticloasa si moale aduagam ff putin zahar si putin sos de soia. Apoi stingem cu vin alb. Mai lasam pana scade vinul . Acoperim si lasam sa se inmoaie cca 10 minute. Adaugam sare, piper si taiem marunt un chili daca ne place picant. Adaugam apoi carnea de pui si ciupercile. Lasam iar la foc mic, acoperite pana se intrepatrund gusturile.
- Adaugam apoi cartofii si amestecam bine pana se inmoaie . Punem sare, piper daca mai e nevoie si apoi turnam ouale peste, dupa ce le-am amestecat usou intr-un castron. Amestecam bine si nu lasam mutl pe foc. Ouale trebuie sa ramana mai cremoase. Punem maslinele si coriandrul verde proaspat. Stingem focul si acoperim.
- Servim cu o salata buna de rosii.