Pui in sos de gogosari

de mirela0911 in Pui, 24 Sep 2011 | 4064 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (pulpe, aripi)
  • 1 ceapa mare
  • 1 gogosar
  • 1 rosie
  • sare, piper
  • 4 lg ulei masline
  • 100 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in sos de gogosari:

Se curata ceapa si se taie marunt. Gogosarul se curata de seminte si se taie cubulete.

Intr-o cratita se pune uleiul la incins, se adauga ceapa si se caleste putin. Se pune si carnea si se intoarce pe toate partile pana se albeste. Se adauga gogosarii, se lasa 3-4 minute apoi se toarna apa (nu trebuie sa treaca peste carne). Se condimenteaza cu sare si se lasa sa fiarba la foc iute cu capac. 

Rosia se opareste, se curata de piele apoi se taie cubulete. Cand apa a scazut la jumatate se adauga rosiile. Se mai adauga sare daca este cazul si piper si se lasa sa mai fiarba pana ce carnea este bine facuta. Se serveste alaturi de cartofi piure si asezonata cu patrunjel verde tocat.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos de gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]