Pui în sos de capere

de elucubratiiculinare in Pui, 16 Mar 2012 | 4040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui dezosate,
  • sare,
  • piper,
  • 5 lingurițe capere,
  • 1 lămâie,
  • 3 lingurițe unt,
  • 3 lingurițe făină,
  • 300 ml supă de pui (legume),
  • pătrunjel verde.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui în sos de capere:

Se condimentează pulpele de pui cu sare și piper. Se încinge o tigaie grill. În cazul în care folosiți pulpe de pui cu pielița (eu așa recomand :)) ) se vor pune cu pielița în jos, pe plită. Recomand să se folosească și pielița pentru că are ceva grăsime și puiul mai mult se va praji decât frige. Câte 2-3 minute pe fiecare parte și este gata. Se scoate pe un platou și se va păstra la cald.

Pentru sos topim untul, adăugăm făina și amestecăm bine. Stingem cu supa de pui și amestecăm bine cu un tel. Adăugăm caperele și sucul de la lămâie (proaspăt stors). Fierbem 2-3 minute. Condimentăm cu sare și piper.

Aranjăm pulpele pe farfurii și turnăm deasupra sosul de capere. Ornăm cu pătrunjel verde.

Poftă bună!

PS: Dacă doriți și o garnitură puteți alege între orez sau paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui în sos de capere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (21)

MIUTA 1

16.03.2012, 23:02

Super bun

iry-gabriela 1

16.03.2012, 23:07

interesant

gaby_gabytza 1

18.03.2012, 19:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]