Pui fraged cu cus-cus si piure de dovleac,Agricola

de amalia01 in Pui, 12 Dec 2015 | 2639 vizualizari

 

Daca tot sunt fan Master Chef, hai sa ma dau in spectacol!

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui intregi
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de boia dulce
  • 1 lingura de patrunjel verde tocat
  • 1 punga pentru pui la cuptor
  • 2 cani de cus-cus
  • 3 cani de apa
  • 2 cepe albe
  • sare
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/4 dovleac ( 1 kg)
  • 100 g unt
  • 1 vf de lingurita de scortisoara
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui fraged cu cus-cus si piure de dovleac,Agricola:

Pornesti cuptorul...ha-ha!

Pulpele de pui se spala si se portioneaza, dupa care se condimenteaza  si se lasa cca 30 minute.


Intre timp tai dovleacul felii, il speli si il asezi intr-o tava cu hartie pentru copt. 

Se introduc pulpele in "punga magica" , pe care o intepi din loc in loc cu o scobitoare . Asezi punga cu pulpele langa feliile de dovleac si dai la cuptor pentru 90 de minute.


 In acest moment desfaci punga si mai lasi 15 minute la foc mic, pentru a se rumeni carnea si scoti dovleacul.

Pregatesti si garnitura de cus-cus astfel: cureti ceapa, o speli si o tai in patru, fara a desprinde bucatile , apoi o pui la fiert in apa cu sare pentru cca 15 minute. Apoi scoti ceapa si adaugi cus-cus-ul, lasand sa fiarba la foc mic , amestecand usor, pana cand scade apa. Adaugi uleiul de masline si este gata pentru servit.

In timp ce fierbe cus-cus-ul pregatesti piureul de dovleac astfel: decojesti dovleacul si il pui in blender impreuna cu untul si scortisoara .


Servesti totul cu multa dragoste.

TIPS-URI

1

pui Agricola

2

dovleac

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui fraged cu cus-cus si piure de dovleac,Agricola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

delia64 1

12.12.2015, 23:19

VI 1

23.01.2016, 16:38

imi place,succes

VI 1

23.01.2016, 16:40

imi place,succes

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez parfumat cu ghimbir si garnitura de cuburi de pui cu mango