Pentru ca tot isi comanda fiica mea de fiecare data , cand mergeam la restaurantul chinezesc , am zis sa incerc sa fac si eu !! A avut succes , le-a placut!
ALUAT
SOS:
Pieptul de pui se spala se taie cubulete si se condimenteaza cu sare, piper si praf de chilly.
Aluatul
Se pune faina, amidonul, praful de copt , sarea si oul , se amesteca putin , iar apoi se pune uleiul.
Se pune apa pana obtinem un aluat mai tare ca si la clatite.
Se da puiul prin aluat si se pune la prajit in ulei incins.
Se scoate si se pune pe farfurie cu servet .
intr-o tigatie se pune , sosul de soia, zaharul, mierea, ketchup-ul si otetul si se pun pe foc , la foc mic , pana se topeste zaharul.
Se adauga carnea se amesteca bine si se scoate pe farfurie.
Se presara susan.
POFTA BUNA!!
1
Se poate folosi sos de soia obisnuit in loc de dark , pentru a fi mai deschisa carnea la culoare.