Reteta am preluat-o de la Rocsi,ea a facut pateuri cu piept de pui,eu le-am facut traistute.Rocsi draga-sotul meu este foarte incantat de reteta ta.
Se pregateste aluatul dezghetat.
Cubuletele de piept de pui se condimenteaza cu sare,piper si boia.
Cuptorul se incinge la 200 °C.
Aluatul de foietaj se taie in patratele,vezi foto.
Peste patratele se pune cate un cubulet de piept de pui si o lingura de crema de branza,care se face din:branza,untul,smantana,parmezanul ras,pastrama,sare ,piper.
Crema de branza se mixeaza bine.
Apoi se formeaza traistutele,adunandu-se patratelele de la capete.
Se pun pe tava si se ung cu ou ,batut spuma.
Se dau la cuptor la 200°C,si se lasa la copt ,pana devin aurii.
Se servesc calde.
1
Peste oul uns peste traistute am ornat cu marar tocat marunt,dar se poate pune si susan sau mac.
2
Se pot face si alte umpluturi dupa gustul fiecaruia cu somon,etc.
3
Pastrama ii da un gust deosebit.