Pui cu usturoi la cuptor

de adela1981 in Pui, 6 Oct 2012 | 3392 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de 1 kg fara piept
  • 2 capatani de usturoi
  • sare, piper
  • boia de ardei iute
  • maghiran uscat
  • ulei de masline
  • 100 ml vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu usturoi la cuptor:

Se curata foarte bine puiul  si se aseaza intr-o tava de friptura. Usturoiul se curata si se pune intr-un mojar cu toate condimentele si se zdrobeste. Apoi adaugam cativa stropi de ulei de masline si cu aceasta pasta vom unge puiul. Adaugam vinul si 3 linguri de ulei  si introducem in cuptorul incalzit pentru o ora si jumatate. Se stropeste din cand in cand cu sosul format din tava.   Se serveste cald cu o garnitura si o salata, sau in cazul nostru cu fasole galbena pastai cu smantana. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu usturoi