Pui cu sos de smantana si mamaliguta

de Sidy in Pui, 24 Feb 2011 | 4661 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne pui( pulpe dezosate sau piept)
  • 1 ceapa
  • 2 galbenusuri
  • zeama de la o lamaie
  • 2-300 ml smantana
  • faina de malai
  • 1 lingura mustar
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de smantana si mamaliguta:

Carnea se taie in bucati potrivit de mari si se rumenesc in putin ulei pe toate partile.

Se scoate carnea rumenita pe o hartie absorbanta iar in uleiul ramas adaugam ceapa taiata marunt , o calim pina devine sticloasa.
Galbenusurile le amestecam cu mustarul, zeama de lamaie si smantana. Rasturnam compozitia peste ceapa si adaugam carnea prajita si o canita cu apa. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba pina scade sosul.

Cand este gata, presaram patrunjel verde tocat si servim cu mamaliguta. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de smantana si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu soté de morcovi si zucchini