Pui cu sos de ceapa

de vero_closca in Pui, 6 Mai 2010 | 9964 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpite mai mici sau 2 pulpe mari taiate in doua
  • 4 cepe mari
  • 250 ml vin rosu sec
  • 250 ml supa de pui
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de ceapa:

se curata,se spala si se usuca puiul apoi se presara cu sare si piper si se pune  intr-o tigaie sa se rumeneasca usor pe ambele parti.

ceapa se curata,se spala si se taie pestisori apoi se adauga peste carne.

se calesc cateva minute impreuna,dupa care se sting cu supa si vinul rosu.

se presara sare,piper si cimbru dupa gust si se lasa pe foc mic sa scada si sa se patrunda carnea.

servesti cu orez sau cartofi natur.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu carne la cuptor