Pui cu mere si portocale

de mirela0911 in Pui, 6 Feb 2011 | 9314 vizualizari

 

In nici o jumatate de ora a fost gata...... de mancat, bineinteles.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui 
  • 2 mere
  • 2 portocale
  • 2 linguri miere
  • putin ulei
  • sare, piper
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu mere si portocale:

Se spala puiul (intreg, eu am luat pui grill), se condimenteaza bine cu sare, piper si oregano in interior si in exterior. Se unge cu miere si putin ulei, se umple cu feliile de la un mar si o portocala.

Se pune intr-un vas termorezistent uns, se toarna o cana cu apa, se acopera cu folie de aluminiu, se fac cateva gauri la folie si se da la cuptor. Dupa aproximativ 40 min (l-am verificat cu furculita sa intre bine in ea) se scoate folia si se mai lasa in cuptor pana se rumeneste si se mai stropeste cu sosul din vas din cand in cand.

Dupa ce s-a rumenit se scoate pe un platou, se orneaza cu restul de mar si portocala si se serveste cu incredere. Eu am facut cartofi piure.

Reteta am preluat-o dintr-o revista.

TIPS-URI

1

Timpul de coacere poate varia in functie de marimea puiului. Al meu a avut 1.6kg.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu mere si portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (17)

mirela0911 1

07.02.2011, 13:27

Va multumesc tare mult

vanilla 1

07.02.2011, 13:48

promit sa incerc si eu retea asta!!!

MotanLaOale 1

07.02.2011, 15:28

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu susan si mac