Pui cu marar si rosii

de susu in Pui, 31 Mai 2012 | 7095 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov potrivit
  • 1 ceapa
  • cateva rosii
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 legatura de marar
  • 1 pahar de vin alb sec
  • condimente( curry, boia dulce, vegeta, piper,etc)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu marar si rosii:

Pieptul de pui se spala, se sterge cu o carpa curata si se taie cuburi potrivite. Morcovul se da prin razatoarea mica. ceapa si rosiile se toaca marunt iar usturoiul se piseaza in mojar. Daca doriti puteti condimenta inainte puiul si sa-l tineti cateva ore la rece. Incingem o tigaie, adaugam ulei si dupa ce s-a incalzit calim ceapa pana isi schimba culoarea, adaugam apoi usturoiul si calim impreuna cu carnea. Adaugam condimente dupa plac si punem rosiile. Nu folositi apa caci rosiile isi lasa zeama si ii stricati gustul. Dam la cuptor sa scada putin si spre sfarsit punem vinul si mararul tocat. Se serveste alaturi de un vin rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu marar si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]