Pui cu leurda

de Lau in Mancaruri cu carne, 18 Sep 2020 | 1648 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura leurda
  • sare
  • piper
  • usturoi granule
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingura ulei
  • 200 ml vin
  • 1 pui (cca 1,5 kg)
  • 3 linguri unt amestecat cu leurda
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu leurda:

Intr-o tigaie calim ceapa si leurda tocata marunt cca 2 min, lasam sa se raceasca.

Intre timp intr-un bol mai mare adaugam condimente, vinul, leurda calita, amestecam pana ce se omogenizeaza.

Adaugam puiul, il ungem cu amestecul de condimente si ce ramane umplem puiul impreuna cu 2 linguri de unt amestecat cu leurda (adaugam unt si pe sub piele)

Acoperim bolul cu folie si lasam la rece 30 min.

Intre timp eu am curatat cartofii, am adaugat in tava impreuna cu puiul,1 cana de apa si lingura de unt ramasa.

Dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeneste frumos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (13)

Ancutsa 1

25.09.2020, 10:06

Bun!

oanapl 1

28.09.2020, 14:46

Ce apetisant arată!

Rocsi 1

28.09.2020, 19:30

Bun, bun, mai ales servit cu cartofi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cascaval si cartofi la cuptor