Pui cu legume chinezesti

de Oana in Pui, 19 Iun 2011 | 12369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat
  • un morcov
  • 2 rondele de telina
  • un borcan cu legume chinezesti (MegaImage)
  • 2 linguri sos de soia
  • un praf de ghimbir
  • un praf de usturoi granulat
  • 2 linguri sos dulce acrisor
  • 1 lingura amidon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume chinezesti:

Puiul se taie fasii subtiri, se spala, se lasa la scurs.

Morcovul si telina se curata, se spala sis e taie betisoare subtiri. Mixul de legume din borcan se scurge de zeama.

In wok se incinge putin ulei, apoi se pune puiul, sosul de soia, ghimbirul si praful de usturoi. Se pune cate putina apa fierbinte din cand in cand sa oprim prajirea si sa se inabuseasca. Cand puiul s-a inmuiat se pune morcovul si telina si se lasa 5 minute. Se rastoarna apoi in wok mixul de legume chinezesti. Se mai pune putina apa fierbinte si se mai lasa 5 minute. La final se pune sosul dulce-acrisor si amidonul desfacut in 2-3 linguri de apa rece. Se opreste focul si se serveste cu orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume chinezesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prânzul de Duminică – Copănele de pui cu cus cus