Pui cu legume, cartofi si salata de sfecla

de susu in Pui, 25 Feb 2010 | 5091 vizualizari

 

INGREDIENTE

    -         1 pui potrivit
    -         2-3 cartofi
    -         ½ punga legume congelate
    -         Condimente pentru pui
    -         1 sfecla mare
    -         1 hrean mic
    -         Ulei de masline
    -         otet  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume, cartofi si salata de sfecla:

Puiul se spala si se sterge cu un prosop de bucatarie. Se freaca bine cu condimente (vegeta, cimbru, curry, piper, busuioc, etc) si putin ulei de

masline  pe interior si exterior si se lasa la frigider cateva ore.

Legumele congelate se lasa la dezghetat  de preferat tot in frigider. Se curata cartofii si se taie in patru. Se pun intr-un vas cartofii si legumele si se

condimenteaza dupa gust. Se pun intr-o punga speciala pentru cuptor legumele si cartofii si deasupra se aseaza puiul. Se adauga un pahar de apa si

se leaga bine punga la gura. Se inteapa in cateva locuri si se baga punga in cuptorul incins. Se lasa aproximativ o ora si jumatate la foc mic. Se

desface punga pentru a se rumeni frumos puiul si se mai lasa jumatate de ora. Sfecla se spala si se coace in cuptor sau se fierbe insa cea coapta e mai

gustoasa. Este gata cand intra furculita usor in ea. Dupa ce s-a racit se rade prin razatoarea mare si se amesteca cu hreanul ras, otet , ulei si sare dupa

gust.
 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume, cartofi si salata de sfecla" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Orez basmati in sos de rosii si pui