hmmmmmm ................super bun si gustos
Se curata ceapa si se toaca marunt apoi se pune la calit in ulei,
dupa 3-4 minute se pune si ardeiul taiat cubulete.
Carnea se taie cubulete(fara piele si os) si se prajeste putin in unt(1 lingura)sa se rumeneasca putin si se condimenteaza cu sare si piper si curry dupa care se pune peste ceapa calita cu ardei se pune putin apa si se lasa sa fiarba la foc mic ,
se amesteca din cand in cand si se completeaza ca apa (cate putin)
Separat intr-o craticioara se pun 2 linguri de unt si se topesc ,apoi se pune cus-cusul si se calesc 2-3 minute dupa care se pune apa cat sa-l acopere bine si se lasa sa fiarba amestecand 3-4 minute apoi se ia de pe foc .
Cand carnea e fiarta se pune pasta de tomate si cus-cusul si se completeaza cu apa daca este nevoie(cus -cusul mai trage din lichid)se mai lasa sa dea 3-4 clocote apoi se stinge focul
Super bun si gustos ...de te lingi pe degete!