Pui cu curry verde

de yafa in Pui, 28 Iul 2010 | 7042 vizualizari

 

Picant, parfumat si cu gust de vacanta!

 

INGREDIENTE

  • 150-200g de bambus
  • 500g de piept de pui
  • 3 morcovi potriviti
  • 4 linguri de sos de peste( nuoc man)
  • 2 linguri de ulei de susan
  • 300ml de lapte de cocos
  • 3 linguri de pasta de curry verde
  • sare
  • un wok
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu curry verde:

Curatam si spalam morcovii, ii taiam cat se poate de fin. Incalzim in wok o lingura de ulei de susan si aruncam peste morcovii, amestecam binisor si dupa 4-5 minute adaugam bambusul. Amestecam si dupa 2 minute asezonam cu 1 lingura de sos de peste. Varsam totul intr-o farfurie si pastram la caldura.

Spalam si taiam maruntel pieptul de pui, adaugam in wok a doua lingura de ulei de susan si depunem puiul, amestecam bine pana cand carnita este aproape facuta, varsam deasupra sosul de peste si lasam sa fiarba pana la evaporare. Adaugam lingurile de pasta de curry si dizolvam totul cu laptele de cocos, lasam inca vreo 5 minute pe foc. Amestecam in sos si rasturnam deasupra legumele. Servim cald alaturi de orez parfumat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu curry verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume pe pat de cus cus