Pui cu curry verde

de yafa in Pui, 28 Iul 2010 | 7235 vizualizari

 

Picant, parfumat si cu gust de vacanta!

 

INGREDIENTE

  • 150-200g de bambus
  • 500g de piept de pui
  • 3 morcovi potriviti
  • 4 linguri de sos de peste( nuoc man)
  • 2 linguri de ulei de susan
  • 300ml de lapte de cocos
  • 3 linguri de pasta de curry verde
  • sare
  • un wok
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu curry verde:

Curatam si spalam morcovii, ii taiam cat se poate de fin. Incalzim in wok o lingura de ulei de susan si aruncam peste morcovii, amestecam binisor si dupa 4-5 minute adaugam bambusul. Amestecam si dupa 2 minute asezonam cu 1 lingura de sos de peste. Varsam totul intr-o farfurie si pastram la caldura.

Spalam si taiam maruntel pieptul de pui, adaugam in wok a doua lingura de ulei de susan si depunem puiul, amestecam bine pana cand carnita este aproape facuta, varsam deasupra sosul de peste si lasam sa fiarba pana la evaporare. Adaugam lingurile de pasta de curry si dizolvam totul cu laptele de cocos, lasam inca vreo 5 minute pe foc. Amestecam in sos si rasturnam deasupra legumele. Servim cald alaturi de orez parfumat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu curry verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui