Pui cu ciuperci, mandarine si ghimbir

de Panacris in Pui, 25 Noi 2012 | 4028 vizualizari

 

Ceva inedit si gustos ptr familia mea!

 

INGREDIENTE

  • piept de pui 2 bucati medii,
  • ciuperci champignon 1 cutie mica,
  • compot de mandarine 1 cutie mica,
  • seminte de floarea soarelui crude 3 lingurite,
  • seminte de in 1 lingurita,
  • sos de soia 1 lingura,
  • sare aromata cu usturoi,
  • supa de carne, sau legume 250 ml
  • ghimbir uscat 1 lingurita,
  • piper proaspat macinat,
  • unt 3 linguri.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci, mandarine si ghimbir:

Pieptul de pui se taie fasii. Se pune la incins untul si calim fasiile de piept de pui pana se albesc. Adaugam peste carne, ciupercile scurse de zeama din conserva, semintele de floarea soarelui si in. Se asezoneaza de sare, piper si ghimbir, lasandu-se sa se rumeneasca putin. Se adauga mandarinele cu zeama de la compot, sosul de soia si 250 ml supa de carne sau legume. Se lasa sa fiarba pana scade zeama mai mult de jumatate. Se serveste fierbinte cu garnitura de orez.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci, mandarine si ghimbir" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu zmeura si ciocolata de post

de Rocsi 9

ieri la 20:40

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

pe 15.11 la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coquelet cu legume in vas tajine