Vă invit să încercați o mâncărică rapidă și delicioasă.
Carnea de pui tăiată cubulețe se prăjește pe toate părțile în 2 linguri de ulei de măsline încins.Se adaugă o căniță de apă și se lasă să fiarbă 10 minute. Se condimentează cu sare, piper proaspăt măcinat, boia de ardei afumat și cimbru.
Între timp se spală ceapa și se taie mărunt, iar usturoiul se taie felii și se adaugă peste carne.
Se spală și se usucă ciupercile cu un prosop absorbant și se taie felii. Se pun la călit într-o altă tigaie, într-o lingură de ulei de măsline și se lasă să fiarbă la foc uite până când se evapora apa lăsată de ciuperci.
Se adaugă ciupercile peste carne și sosul de roșii, o linguriță de zahăr brun și se lasă să fiarbă 20-30 de minute, până când scade apa și se formează un sos mai gros. Dacă sosul nu vi se pare suficient de gros puteți să adăugați o lingură de făină și să mai lăsați să fiarbă câteva minute, amestecând mereu.
Se ia de pe foc și se adaugă pătrunjelul tocat.
Se servește cu mămăligă.