- Pulpele de pui de tau in 3-4 bucati (depinde de marime)- se pun pe gratar , se rpajesc bine.
- arpagicul se fierbe in apa clocotita cu coaja si se scoate intr-un bol cu gheata cu apa- apoi decojim .
- baconul sau sunca afumata se taie cuburi marisoare, la fel carnatul
- Taiem ceapa marunt si punem la clait in ulei d emasline, aduagam usturoi Adaugam baconul si carnatul, apoi pasta de rosii si carnea care a fost grilada inainte. Adaugam vin alb si apa . Adaugam sare, piper, piri-piri si cub knorr de pui. Lasam acoperit , pana se inmoaie carnea si se formeaza un sos mai gros. Adaugam dafinul si la final ciupercile si arpagicul MAi dam clocote.
- Punem din compozitie in forme de 1 persoana sau tava mai mare (dupa preferinta). Decupam din foaia foietata sa fie aprox de marimea vasului unde e carnea, ungem marginile vasului cu ou batut- acoperim cu foaia foietata si inchidem marginile. Ungem totul cu ou deasupra si dam la cuptor pana este coapta foaia de deasupra si e rumena.