Pui cu cartofi la cuptor

de Alinutza80 in Pui, 27 Mai 2012 | 4494 vizualizari

 

Ceva bun si rapid

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi mari
  • 4 pulpe pui
  • 3-4 cepe
  • sare
  • piper
  • 2 capatani usturoi
  • verdeturi uscate
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cartofi la cuptor:

Se curata cartofii si se taie in felii grosute. Separat se face un amestec de ulei, verdeturi uscate, condimente, sare, piper si o capatana de usturoi tocat si se pun cartofii in aceasta compozitie si se amesteca bine.

Pulpele se spala, se curata si se lasa deoparte pana facem urmatorul amestec: se amesteca putin ulei de masline cu o capatana de usturoi tocata, verdeatza uscata, condimente, sare, piper si se ung pulpele foarte bine cu acest mix.

Intr-o tava se aseaza cartofii, peste care se pune ceapa taiata julien si apoi pulpele. Inainte de a le introduce la cuptor se presara peste ele din belsug un mix de verdeturi uscate,pentru aroma.

Se lasa la cuptor pana se rumenesc bine, intorcand din cand in cand pulpele.

Se servesc calde cu salata de castraveti sau muraturi, dupa preferinta.

 

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de piept de pui cu cartofi cu sos de cascaval si smantana