Pui cu ardei si fenicul in vas roman

de Oana in Pui, 21 Mar 2010 | 6917 vizualizari

COMENTARII (10)

theodora 1

22.03.2010, 00:04

nemaipomenite reteta si o prezentare pe masura

Miha 1

22.03.2010, 00:12

Apetisant!

mihaelar63 1

22.03.2010, 00:12

o nebunie de aroma si culoare

nadina73 1

22.03.2010, 00:24

grozave ,felicitari pentru prezentare grozava

Oana 1

22.03.2010, 00:32

Multumesc, ma bucur ca va place, e nemaipomenita! Mie imi place mult ardeiul gras, iar combinatia e super! Incercati!

Bucataras 1

22.03.2010, 00:38

Minnie, bine ati revenit

Dana Cristea - pusikmea 1

22.03.2010, 07:32

wow ce bn arata, ce culorifelicitari!

Rocsi 1

22.03.2010, 11:00

o explozie de culori..nu are cum sa nu te atraga

Sylvia 1

30.03.2010, 11:54

Excelenta reteta ador si combinatia de pui cu legume si fenicul si vasul Roman ....nota 100 de la mine

Oana 1

30.03.2010, 16:36

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui, reteta gustoasa si usor de preparat