Pui crocant cu fulgi de porumb

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2015 | 5258 vizualizari

 

Una dintre preferatele noastre ....mai ales cand nu stiu ce sa fac ceva rapid :))).

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 punga de fulgi de porumb fortza
  • 3 oua
  • faina
  • sare, piper, pasta de ardei iute si dulce
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui crocant cu fulgi de porumb:

Taiem pieptul in fasii subtiri cat degetul, dupa care le spalam bine si le lasam sa se scurga. le presaram cu putina sare si piper, dupa care le amestecam bine cu pasta de ardei.

Lasam cateva ore la rece.Intre timp cele 2 oua le batem, le amestecam cu faina pana obtinem un aluat gros (mult mai gros ca la clatite), amestecam bine cu condimentele si lasam cateva minute sa se mai ingroase.

Fulgii de porumb i-am pus intr- un prosop curat de bucatarie si cu sucitorul i-am spart  marunt. Fasiile de piept se scufunda in aluatul gros din oua, dupa care se tavalesc bine in fulgii de porumb maruntiti. Se prajesc in ulei incins  la foc mediu pe ambele parti. Se scot pe o hartie absorbanta si se servesc calde cu diferite sosuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui crocant cu fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv friganele cu felii de paine toast si cabanos