Puiul se spala, se taie pieptul (pe care-l folositi la altceva) si se aplatizeaza. Se sareaza puiul dupa gust.
Intre timp preparam sosul: intr-un bol punem maioneza (de preferat sa fie cumparata), ketchup-ul si restul condimentelor. Se amesteca totul foarte bine, se pune si zeama de lamaie.
Se "maseaza" puiul foarte bine pe ambele parti cu acest sos. Se pune in tava. Eu nu am uns tava cu ulei pentru ca puiul isi lasa suficienta grasime. Am mai lasat puiul la frigider pentru 30 min pentru a lua aroma condimentelor. Dupa 30 min am scos tava de la frigider. Se pun si rosiile in tava si se da totul la cuptorul incis la 180 C pentru maxim 1 ora.
Se seveste cald cu sau fara garnitura.
Pofta buna!!!!
1
Maioneza fragezeste carnea de pui si ii da o aroma placuta.
2
Nu am incercat sa prepar pui la cuptor cu maioneza de casa, dar cel mai indicat este sa folositi maioneza cumparata.