Pui a la J.Oliver

de ana in Pui, 2 Mar 2010 | 3610 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un pui 
  • 1 lamaie
  • 200 gr unt
  • 1 crenguta de rozmarin
  • piper boabe
  • 400 ml lapte
  • sare mare
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui a la J.Oliver:

Spalam puiul si-l masam cu sare , si il "umplem" cu felii de lamaie ,boabe de piper,catei de usturoi si rozmarin.

II legam picioarele si-l calim in unt in 2 transe .Impartim untu in 2 si cand a inceput sa se arda scurgem untu si punem cealalta bucata de unt.Apoi adaugam laptele ,invelim vasul in hartie de copt udata in realabil si dam la cuptor cam pentru 1 ora si jumatate.

Reteta prima data am citit-o la Sylvia apoi am vazut-o pregatita de J.O la tv .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui a la J.Oliver" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

ana 1

02.03.2010, 14:35

Da violette acum vreo 2 saptamani a fost ,si am facut ca dulce panetone cu budina ,a iesit o minunatie.
Madi multumesc .

ana 1

02.03.2010, 14:35

Nadina ,condimentele acelea ii dau o savoare deosebita .

liana_geicu 1

02.03.2010, 19:50

Cred ca este suuper bun, si eu am vazut prezentarea la tv si am salivat la greu, am zis ca o sa incerc si eu....deosebit!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta englezeasca de pui cu smantana