Pui a la J.Oliver

de ana in Pui, 2 Mar 2010 | 3610 vizualizari

COMENTARII (8)

silvi0ara 1

02.03.2010, 10:22

Cred ca este bun.Imi plac si mie retetele lui.

ana 1

02.03.2010, 10:33

E ste foarte buna .

madi_marin 1

02.03.2010, 11:21

si eu cred ca e bun...... mie imi place si castronul....

nadina73 1

02.03.2010, 11:33

hm ...................cu siguranta am sa-l incerc dupa paste,cred ca e delicios

violette 1

02.03.2010, 14:12

Am vazut si eu reteta asta la tv. de vreo 2 saptamani cred. Merita incercata!

ana 1

02.03.2010, 14:35

Da violette acum vreo 2 saptamani a fost ,si am facut ca dulce panetone cu budina ,a iesit o minunatie.
Madi multumesc .

ana 1

02.03.2010, 14:35

Nadina ,condimentele acelea ii dau o savoare deosebita .

liana_geicu 1

02.03.2010, 19:50

Cred ca este suuper bun, si eu am vazut prezentarea la tv si am salivat la greu, am zis ca o sa incerc si eu....deosebit!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura la tigaie