Pufoase sarate cu mijloc cremos

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2011 | 4380 vizualizari

 

O idee pentru un aperitiv gustos si foarte pufos cu un mijloc cremos din branza topita si ardei sau cu buline de masline. Foarte bun si simplu!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 lingurita malai
  • 4 lingurite de ulei
  • 8 linguri de faina
  • 2 triunghiuri de branza topita cu smantana
  • 4 masline negre mari
  • un praf de sare
  • 1 bucatica de ardei rosu capia
  • 1 varf de cutit cu bicarbonat de sodiu
  • pt.decor
  • seminte de susan
  • alune prajite si maruntite
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pufoase sarate cu mijloc cremos:

Se separa galbenusurile de albusuri, se bat spuma tare albusurile cu un praf de sare.Apoi se adauga si galbenusurile si se omogenizeaza totul cu grija.

Adaugam si o lingurita de malai amestecat cu un varf de cutit de bicarbonat de sodiu alimentar(puteti folosi in loc un pliculet de praf de copt daca vreti).

Se adauga si uleiul si se amesteca usor.Se pune in ploaie si faina si condimentul.Cand e gata aluatul nostru pufos plin de mici bule de aer se unge tava de briose cu unt/ulei si se tapeteaza cu faina sau daca aveti puteti folosi hartiute speciale.
Se pune din compozitie dar pana mai sus un pic de jumatate din forma, nu umplem de tot.Adaugam acum bucatele de masline in unele iar in altele cate o bucatica mica de branza topita in care am infipt o bucatica mica de ardei rosu.

Peste acestea dam un praf usor de faina si turnam iar cate o lingura doua de compozitie pana se acopere.

Se coc la cuptorul preincalzit la foc mediu aproximativ 25 de minute.Se presara alunele si susanul cu putin inainte de a le scoate din cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Pufoase sarate cu mijloc cremos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine umplută - Gustarea rapidă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 20:44

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

pe 06.01 la 23:29

Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne

de Rocsi 9

pe 06.01 la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

pe 06.01 la 17:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chec de branza cu masline si sunca