Prima mea ciorba de perisoare

de Mitinita in Ciorbe, 7 Mar 2011 | 3854 vizualizari

 

Am intrat si eu in randul lumii si am incercat ciorba de perisoare...oare cum de-am reusit?! Nu prea ma impacam eu cu perisoarele,asa ca nu prea i-am dus dorul,ingrediente se gaseau peste tot pe unde am fost,dar...Pentru ale mele maruntele m-am pus pe treaba si am facut,din pacate nu a avut un prea mare succes. Ciorba foarte buna,dar carnea avea zgarciuri si nu au vrut sa manance perisoarele. Data viitoare cred ca ramanem la carne de pui sau schimb magazinul. Am facut si o supa cu perisoare mexicana cu carne amestec ,tocata foarte marunt si ne-a placut tare tare mult!!! Eu am fixuri cu zgarciurile din perioada comunista!

 

INGREDIENTE

  • 1 litru de supa sau apa cu cub concentrat
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei verde
  • 1 tulpina telina (apio)
  • leustean
  • patrunjel verde
  • bors magic
  • 250 gr carne tocata de porc
  • 1 ou
  • 1 lingura de orez nefiert
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prima mea ciorba de perisoare:

Se pune supa intr-o oala si se pune la fiert.

Se taie cubulete toate legumele si se adauga la supa.

Pana fierb legumele se formeaza perisoarele.

Se amesteca carnea tocata cu oul si lingura de orez.

Cand fierbe supa se adauga bilute facute din compozitia de carne tocata.

Se acopera cu un capac si se da la foc mic cam 15-20 de minute.

Se adauga bors magic,leustean si patrunjel verde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prima mea ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

zaharia_mihaela2005 1

08.03.2011, 12:20

tare gustoasa este si ce prezentare frumoasa

Krystyan Trendy 1

26.10.2013, 12:13

felicitari

Panacris 1

21.12.2013, 22:01

Titlul rețetei chiar m-a suprins Acum deja, cred că ai mai exersat și ți-a ieșit super bună

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata verde