Prima mea ciorba de perisoare

de Mitinita in Ciorbe, 7 Mar 2011 | 3952 vizualizari

COMENTARII (24)

Mitinita 1

07.03.2011, 10:44

prima farfurie o pastrez pentru onesta

elena1988 1

07.03.2011, 10:54

Miha 1

07.03.2011, 11:04

daca faci cu piept de pui (sau orice alta carne) si o toci tu acasa eviti problema zgarciurilor, pe care nu le agreem nici noi, daramite copilasii.

RuxyRux 1

07.03.2011, 11:10

E delicioasa Miti...eu nu cumpar niciodata carne tocata de la magazin...am si eu un fix si pe ala nu mi-l scoate nimeni din cap...spala carnea inainte sa o toace sau nu? Pe mine asta ma tine departe pentru totdeauna de carne gata tocata...ce mai faceam uneori, mergeam la magazin, alegeam carnea, o cumparam si rugam fetele sa o spele si sa mi-o toace...nu prea vroiau dar le zambeam frumos si...gata te imbratisez frumoasa mea si pe maruntelele tale dragi

MotanLaOale 1

07.03.2011, 11:52

buna buna

DIANA B 1

07.03.2011, 11:59

Adina !
Nu-i cunosc tara de origine , dar in Romanica , toate bucatarasele o gatesc , eu una considerand-o cea mai fina ciorbita ... alta data sa toci tu carnea acasa , fie vita fie pui ... aaaaaaa , da' tu vrei totul din 2 timpi si 3 miscari , ei , nu se poate tot timpul ... ,,maruntelele" chiar au avut dreptate , cum sa le placa zgarciurile , doar nu-s pisici

kamy 1

07.03.2011, 12:05

eu inainte o mai tocam o data acasa dar vb ta...am scimbat magazinul si de acolo e super

La Ancuta 1

07.03.2011, 12:11

tare mult imi place ciorba de perisoare

adasev12 1

07.03.2011, 12:18

e f buna

Lau 1

07.03.2011, 13:16

f buna

DIANA B 1

07.03.2011, 13:27

Wooooooooooooooow , nici n-am vz ca prima-i ptr mine

mamaieelena 1

07.03.2011, 14:28

LUK 1

07.03.2011, 14:52

nici noua nu ne plac zgarciurile de aceea de cele mai multe ori prefer sa toc eu carnea..iese f buna si cu carnita de pui...bine ca a fost buna la gust

aziz 1

07.03.2011, 15:10

lia maria 1

07.03.2011, 16:18

a doua oara cand vei alege mai bine carnea sigur va avea mai mare trecere la maruntelele tale frumoase

divainbucatarie 1

07.03.2011, 17:57

Mitinita 1

07.03.2011, 18:22

ce apreciati voi cand gatesc eu romaneste de unde iau acuma carnea tocata zici ca e pasta nu carne si e un magazin in care am incredere,numai de la ei mananc mici. Carnea de pui am mai tocat-o acasa,dar cu cea de vita si de porc cum fac? N-am masina de tocat carne,la robot nu stiu daca merge...

kamy 1

07.03.2011, 18:46

merge si la robot...o face aproape pasta

diaconta 1

07.03.2011, 19:41

foarte bine arata daca asta a fost singurul inconvenient,carnea de pui e o solutie potrivita

Pasiune pentru bucatarie 1

07.03.2011, 21:04

wow ce as manca si eu dar imi place si castronul,e minunat,nu am mai vazut

Mitinita 1

07.03.2011, 21:29

acuma m-am prins ce castron va place voua...e ptr copii,cred si l-am cumparat acum doi ani la un targ.N-am mai vazut de atunci

zaharia_mihaela2005 1

08.03.2011, 12:20

tare gustoasa este si ce prezentare frumoasa

Krystyan Trendy 1

26.10.2013, 12:13

felicitari

Panacris 1

21.12.2013, 22:01

Titlul rețetei chiar m-a suprins Acum deja, cred că ai mai exersat și ți-a ieșit super bună

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde reteta traditionala romaneasca