Prepelite umplute

de silvianart in Mancaruri cu carne, 22 Ian 2017 | 3325 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 prepelite
  • 1 cartof fiert
  • 200 g ficat, oparit
  • 50 g unt
  • 2 carnaciori afumati, opariti
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prepelite umplute:


Prepelitele se parlesc, se spala. Zdrobim impreuna cartoful, ficatul, untul, carnaciorii fara membrana. Saram si piperam compozitia. Ungem o tava cu ulei. Prepelitele le saram si piperam, le umplem cu amestecul de mai sus. Vasul a fost acoperit cu folie de aluminiu. Dam totul la cuptor, la 160 de grade C, pentru 60 min si inca 30 min fara folie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prepelite umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prepelite la cuptor cu sos de vin rosu