Pentru sos:
Zdrobim doi catei de usturoi, apoi ii amestecam cu paprika, coriandrul, nucsoara, rozmarinul, sare, piper si 2 linguri de ulei de masline. Ungem prepelitele cu acest amestec pe toate partile si pe dinauntru , apoi le asezam in tava si turnam restul de ulei de masline deasupra. Dam la cuptor pentru cca 20-25 de minute, la 200ºC.
Intre timp, taiem ceapa marunt si o calim cu putina sare si o lingura de ulei pana prinde putina culoare. Adaugam apoi usturoiul taiat marunt, foile de dafin si cimbrul si mai calim cateva secunde. Punem vinul si fierbem la foc iute, cca. 10 minute pana vinul scade cam la o treime din cantitatea initiala. Trecem sosul printr-o sita, apoi adaugam margarina, piper si daca mai este nevoie sare si mai tinem pe foc pana se formeaza un sirop mai gros.
Cand prepelitele sunt gata, le lasam la odihnit cca. 3-5 minute, apoi le servim cu cate o lingura de sos deasupra si o garnitura la alegere alaturi.