Un pranz delicios si sanatos pentru o zi torida de vara,cu minim de stat la bucatarie......
Carnita o punem intr-o tigaie de teflon impreuna cu rondele de ceapa pina se rumeneste pe ambele parti ,apoi saram si piperam .
Scoatem carnita si ceapa intr-o caserola cu capac, peste care adaugam bucati de usturoi taiat si lasam acoperit pina in momentul servirii.Tigaia nu va grabiti sa o spalati ca partea buna acum vine :))turnam 2 linguri de ulei peste ,,arsura,, din tigaie si jumatate pahar de apa calda (iar daca nu aveti copii la masa puteti adauga niscai chilli)si amestecam cu o lingura de lemn ,sosul obtinut il turnam in caserola peste carne si ceapa,acoperim din nou.Intr-un bol amestecam porumbul fiert ,graul fiert scurs si racit,frunzele de salata taiate ,rupte cum doriti,putina ceapa rosie marinata in otet,ceapa din caserola cu carne (nu toata)amestecam usor, saram, piperam si in momentul servirii adaugam sosul din caserola cu carne si sucul de lamaie.Ii va da un gust fantastic .Se serveste impreuna cu carnita ca de gratar frageda si aromata.
Sa aveti pofta!!!