Zilele astea se fac multe dulciuri...si se si manaca repede...
Sarbatori fericite!!
Macinam 200 g de ciocolata.
Untul moale il amestecam cu zaharul si ciocolata.Batem cu batatorul pana devine spuma.
Adaugam ouale una cate unul pe rand.
Adaugam si faina amestecata cu scortisoara,esenta de rom si migdalele macinate.Amestecam totul bine.
Luam o tava 30cmx25 cm,punem hartie de copt.Varsam aluatul.Nivelam si punem la cuptor preincalzit la 180° cam pentru 25 minute.Faceti proba scobitoarei,trebuie sa iasa uscata.
Dupa ce prajitura e gata o scoatem si o lasa sa se raciasca.
Intre timp facem glazura.
Ciocolata o topim la bagnomaria si glazuram prajitura.Decoram cu nuca de cocos.
Cand s-a racit si glazura,taiem in patratele si servim.O bunatate mi-a iesit!!
1
eu nu am avut ciocolata cu lapte pentru glazurat si am folosit ciocolata amaruie+ciocolata alba
2
se poate orna cu ce doriti