Strat 1:
Untul usor topit se mixeaza cu zaharul, apoi se adauga galbenusuri si se omogenizeaza. Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza in amestecul de unt. Bila de aluat se intinde si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se coace aprox 20 minute, pana se rumemneste putin.
Strat 2:
Zaharul se pune intr-o cratita si se topeste la foc mic, apoi se adauga untul si smantana dulce, se mai tine pe foc 5 minute,apoi se opreste focul. Se lasa sa se racoreasca, apoi se adauga alunele.
Strat 3:
Ciocolata rupta bucati se pune intr-un vas la baine-marie impreuna cu untul si frisca lichida pana se topeste.
Asamblare:
In tava in care se afla blatul, se pune amestecul de caramel cu nuci si se da la congelator pentru 15 minute, apoi se toarna glazura de ciocolata, se presara fulgi de cocos si se pune tava in frigider pentru 5-7 ore sau peste noapte.
A doua zi se taie in bucati potrivite si se pastreaza in cuti metalice.