Toate se amesteca pur si simplu si se pune compozitia in tava unsa si tapetata cu faina.
In timpul coacerii se pregateste glazura care se punea deasupra:
Se pun pe foc si cand clocotesc se da la o parte de pe foc si se pune esenta de rom
Atentie in ce tava puneti deoarece prajitura va creste. Prajitura coapta, fierbinte si crestata in forma in care se vrea taiata se acopera cu glazura, tot fierbinte si se lasa pana a doua zi cand se taie si se mananca cu pofta, nu-I asa?
De asemenea se poate orna peste glazura atunci cand este calda cu fulgi de nuca de cocos diverse culori sau ce altceva doriti.
Se poate servi cu sosul de zmeura: 100 g zmeura, se blendeaza si se va strecura, se pun 2 cuburi de unt si 100 g de zahar si adaugam daca avem si vreo doua linguri de lichior de zmeura dar se poate servi si cu sos de portocale: se curata portocala se taie in felii se pune in blender si se blendeaza, intr-o tigaie se pune un pic de zahar si 2 cubulete de unt se adauga sucul de portocala, menta tocata si un strop de lichior de portocale(eu am pus de caise asta am avut)
Din nou Pofta buna.