Prajitura turnata cu branza de vaci si lamaie

de Panacris in Prajituri, 7 Mar 2012 | 7928 vizualizari

 

Daca Valdimir a facut branzica de vaci de casa, mi-a deschis apetitul ptr o prajitura rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • oua 4 bucati
  • zahar tos 12 linguri
  • ulei de floarea soarelui 12 linguri
  • lapte grasime 3,5% 12 linguri
  • sare iodata 1 g.
  • zahar vanilinat 1 plic
  • praf de copt 1 plic
  • faina alba de grau 12 linguri
  • branza de vaci 500 g
  • lamaie 1 bucata
  • oua 2 bucati
  • zahar pudra 200 g
  • zahar vanilinat 1 plic
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura turnata cu branza de vaci si lamaie:

Ouale se amesteca energic cu zaharul, zaharul vanilinat, uleiul si laptele. Praful de copt se amesteca cu faina si un praf de sare, se adauga in aluatul de oua si se amesteca bine pana se incorporeaza toate ingredientele. Aluatul obtinut se toarna in tava tapetata cu foaie de pergament.

Intre timp branza de vaci se amesteca cu zaharul pudra, zaharul vanilinat, ouale, zeama si coaja de lamaie rasa. Se ia cu lingura din compozitia de branza si se pune din loc in loc in aluatul din tava, vedeti in poze. Se coace la foc  potrivit cca. 30 de minute. Se pudreaza cu zahar dupa ce s-a racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura turnata cu branza de vaci si lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Panacris 1

08.03.2012, 08:06

Multumesc de aprecieri! Cate o feliuta la fiecare sa ajunga la toata lumea!

RuxyRux 1

09.03.2012, 20:14

Foarte gustoase prajiturile cu branza dulce!

oana_pisicutza16 1

20.03.2012, 16:11

delicioasa prajitura

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu pere,caramel şi brânză