Candva Ruxy m-a pus pe ganduri cu o prajiturica din piscoturi de sampanie si crema, de fapt budinca de ciocolata si vanilie .......si n-am rezistat......e usor de facut ,nu cuptor,nu caldura ...si multa ciocolata in cazul meu
Asamblam prajiturica pe platou direct.
Punem laptele la incalzit si adaugam ciocolata pana se topeste.Siropul se lasa la racit si apoi se mixeaza cu budinca de vanilie .In crema obtinuta incorporam frisca cu o spatula.
Siropul pentru piscoturi il obtinem din laptele incalzit si amestecat cu pudra de nessquik.Inmuiem picoturile in sirop facem un strat pe platou si punem un rand de crema ,apoi iar un rand de piscoturi insiropate si iar crema ...mie mi-au iesit trei straturi imbracate generos cu crema(si-a ramas crema si de-o rulada despre care va povestesc altadata)
Pentru ornat topim ciocolata cu o lingurita de ulei in cuptorul cu microunde sau la baie de aburi intindem pe un fund de plastic fin sau un carton cu suprafata de aluminium (asta am avut eu) ,se intinde in strat subtire cu ajutorul unei spatule si dam la frigider pina la decorarea prajiturii.Cu un cutit cu lama lata razuim ciocolata de pe carton pina obtinem invarticusii ca in imaginile de mai jos.Se lasa la frigider peste noapte .Sa aveti pofta!!!