In sfarsit am facut si eu aceasta prajitura.
De mult timp tot am zis ca o sa o fac dar de fiecare data alegeam alta prajitura.
Delicioasa!
Se cerne faina si se amesteca cu praful de copt si cacao. Se adauga untul taiat bucatele, zaharul si galbenusul si se framanta un aluat care este elastic si nu se lipeste de mana.
Se imparte aluatul in doua parti egale care se invelesc in folie alimentara si se dau la congelator 10 minute.
Intre timp se pregateste crema: se mixeaza branza de vaci cu zaharul, ouale si vanilia pana se omogenizeaza bine.
Se tapeteaza tava aragazului cu hartie de copt. Se scoate jumatate de aluat si se rade direct in tava pe razatoarea cu ochiuri mari. Se imparte aluatul razuit pe toata suprafata tavii fara a-l presa prea tare.
Peste aluatul ras punem crema, se niveleaza bine iar deasupra se rade cealalalta jumatate de aluat.
Se coace in cuptorul preincalzit la foc potrivit aproximativ 45-50 de minute.
Se lasa sa se raceasca apoi se portioneaza dupa preferinte!
Pofta buna!