Buna prajiturica. Am vazut-o aici,pe site,mi-a placut si am decis,in sfarsit s-o fac si eu. Si bine am facut! :)
Crema
Cernem faina si o amestecam cu praful de copt,cacaoa si praful de sare.Adaugam untul rece taiat cubulete,zaharul si galbenusul de ou si framantam un aluat care nu se lipeste de maini.Impartim aluatul in doua parti egale,il invelim in folie alimentara si-l dam la congelator pt 15 minute.
Cat aluatul este la congelator,pregatim crema.
Mixam branza dulce cu zaharul,ouale si vanilia pana se omogenizeaza bine.Tapetam tava cu hartie de copt(35/24 cm).Scoatem aluatul din congelator si radem pe razatoarea cu ochiuri mari prima jumatate. Intindem aluatul uniform pe toata suprafata tavii,fara sa apasam prea tare pe aluat. Radem aluatul direct in tava.Punem crema,nivelam pe toata suprafata aluatului,iar deasupra radem si cealalta jumatate de aluat.Dam la cuptor la foc potrivit aproximativ 30-40 de minute. Lasam sa se raceasca,apoi portionam.
Foarte,foarte buna!