Varianta rapida, cu firmituri! Multumesc Ruxy pentru reteta, e foarte buna!:*
Aluat (firmituri):
Intr-un bol punem faina amestecata cu praful de copt, zaharul, cacaoa, sarea, galbenusul si untul rece.
Incepem sa omogenizam cu varfurile degetelor pentru a obtine firmituri de aluat (ca la crumble).
Umplutura:
Branza am mixat-o bine cu zaharul, apoi am adaugat galbenusurile.
Am mixat albusurile cu praful de sare pana sau intarit si am obtinut o spuma tare, ca la bezea.
Am incorporat treptat branza in albusurile batute spuma.
Asamblare:
Impartim aluatul in doua parti egale.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt intindem uniform o parte din aluat.
Intindem uniform crema de branza si acoprim cu aluatul ramas.
Dam prajitura la cuptorul preincalzit pentru 40 de minute.
O lasam sa se raceasca apoi portionam si servim.
Pofta buna!